10 juli 2012

Sommarlov och husvagnsidéer

Satt och försökte skriva ner vad som hänt sen jag sist orkade blogga, tänker då på påsken och under våren men inser att det är en omöjlighet att försöka sammanfatta allt som händer och sker så här! Tre av fyra små har fyllt år, vi har mellan regnskurar och blåst försökt hinna göra något vettigt i trädgården vilket mest innebär att vi ställt till den ännu mer. Nu är snart kaoset i trädgården ifatt kaoset inomhus... känns liksom... bra... jämnvikt...Hurrey.... NOT!!

En dag, en dag... ska det vara plattor på större delen av denna sida huset... en dag...Men det finns vackra små ljusglimtar i trädgården också som man verkligen njuter av!


Sen var det det här med semester ja...

Vi insåg att vår plan att låna mina föräldrars antika gamla husvagn och trycka in sex personer där och försöka ha en trevlig semestertur nog inte var den mest briljanta idén jag kommit på!Så till slut skrapade vi ihop lite kronor och hittade en bra men billig husvagn på Blocket som var aningen större! Med den drog vi på släktträff och sen vidare till Kolmården och gick på djurparken ett par dagar. Sen var jag och alla andra i familjen nöjda och TRÖTTA. Men oj, så duktiga de små har varit trots att det varit bilresor, trångt, nya rutiner, mycket att promenera osv osv... Superdukiga verkligen! Ska lägga upp lite bilder sen så får ni se lite från resan och de vackra djuren!

I dagsläget då... ja, sommarlovet är ju i full gång även om sommaren inte känns av allt för väl. Kallt och regnigt mest... Själv känner jag mig orkeslös men jag vet att det där kommer och går. Just nu är det pga att jag har ont i magen allt för ofta och sover på tok för lite... Vissa saker kan jag påverka, andra inte...

N har semester denna vecka också, sen drar jobbet igång igen för honom då han redan haft sina tre veckor. Fy vad snabbt de gått! :-( Hinner inte med, skulle behöva andas så mycket längre!!! Älskar min familj, mina barn, N... de är helt fantastiska och otroliga som står ut med mig... Önskar bara att jag hade mer energi så jag kan ge allt jag vill till dem!!! Har så mycket kärlek till dem ju!!! <3


/Kram

2 kommentarer:

 1. ** Jag tycker ni gjorde rätt att skaffa en husvagn är ju den mysigaste semestern man kan ha, tycker jag då=) Killarna älskar vår så mycket att dom sover där varje natt den är här hemma =)
  Trädgården får man se som ett projekt på några år, så gör vi i alla fall =) Så kul att du skrivit igen, ha det bäst,Kramen/Emma**

  SvaraRadera
 2. Aha - ett nytt inlägg! äntligen:)
  Husvagnssemestrar med barn har vi haft under hela deras uppväxttid och det har varit en glädjekälla att ösa ur både under och efter!
  Jobbigt men roligt. Våra barn var inte lika nära i ålder som era, men de var sju stycken med på våra semestrar:D (Våra tre, mina två och S:s två) Vi hade en gammal Transitbuss där de tre äldsta fick sova:)Gissa om de hade roligt! Och gissa vad de ofta återkommer till när de träffas.
  De kallar somrarna efter den musik som var inne just den sommaren och speciellt Michael Jackson-sommaren var kanon!!! Det dunkade 'beat it' och thriller' mfl i bilen heeeela tiden. det var då jag skulle koppla av och få lite vila;)
  Hahahaaha - men jag älskade det!!!
  Du får leva lite mer för dagen, koppla bort högar med tvätt, sandiga golv, ofärdig trädgård och njut i stället av att barnen är friska och glada! Släpp lite på kraven du har på dig själv :D
  Det är alltid stökigt där det bor lyckliga barn, tänk på det!
  Du är en jättefin mamma och allt du skriver andas kärlek till de dina.
  KRAM ♥

  SvaraRadera